SfE Legater

 

SfE INVITERER ALLE STUDERENDE TIL AT SØGE REJSELEGATER. 

Ansøgningsfristen er 1. juni 2023

Læs mere nedenfor.

 

SfE uddeler årligt tre legater á 5.000 kroner, ved ansøgningsfrist 1. juni for rejser der foretages i 2023.

Fondens formål er at støtte:

  • Aktiv deltagelse i konferencer hvor ansøgeren præsenterer en poster eller er udvalgt til oral præsentation
  • Et forskningsophold i forbindelse med bachelor- eller specialeprojekt samt PhD., hvori der indgår projektrelateret arbejde, fx indsamling og analyse af data eller oplæring i metode
  • Meritgivende udvekslingsophold

 
Kravene for at kunne komme i betragtning til rejselegat:

  • Du skal være bachelor-, kandidat- eller PhD.-studerende.
  • Du skal være medlem af SfE
  • Ansøgningen tager udgangspunkt i et ernæringsrelevant emne

Hvordan ansøger jeg legatet i 2023?

1. Du sender en mail til sfe@sfe.dk inden 1. juni 2023

 

2. Hvad skal jeg have med i min ansøgning? 

Se nedenfor. 

 

3. Hvordan får jeg svar?

I løbet af juni per mai.

 

Ansøgningen skal indeholde følgende

1. Begrundet og motiveret ansøgning på maks. en side

2. Dokumentation for deltagelse

Bekræftigelse fra konference eller udtalelse fra vejledere

3. Budget

Ansøgningen sendes til sfe@sfe.dk

 

 

For at søge legatet skal du være medlem af SfE. Er du ikke allerede medlem, så kan du melde dig ind her.

 

BLIV MEDLEM

 

Tidligere modtagere af SfE rejselegat

 

2022

Anne Vedelsdal Aurup (Nordic Nutrion Summer Symposium, Finland)

 

2020-2021

Ingen modtagere grundet Covid-19

 

2019

  • Caroline Moos (Presentation at the conference UEG week (United European Gastroenterology), Barcelona)
  • Katrine Sidenius Duus (Presentation at the conference UEG week (United European Gastroenterology), Barcelona)

 

2018

  • Michelle Steenvoorden (Deltagelse i konference)
  • Bruno Cirillo (Bachelorpraktik i Tanzania)
  •  

2017

  • Hanne Pedersen (research stay, University of Leeds)
  • Dorit Erichsen (Master at The London School of Hygiene & Tropical Medicine, London)
  • Simon Rønnow Schacht (Participation in conference with poster presentation, The Power of Rye, Finland)
  • Tina Bowley (internship, OPTIMAT project “specific project fostering sustainable dietary habits through school meals”)

 

2016

  • Lise Egholt Søgaard (field work in Tanzania)
  • Ashraf Khosravi (internship FAO)
  • Lene Meldgaard Lerche (Conference, poster presentation, International Agency for Research on Cancer conference)

 

2015

  • Anja Maria Homann (field work, Kenya)
  • Mette Pagter (European Nutrition Conference, FENS)
  • Anne-Ditte Termannsen