Mad- og Ølhistorie

Mad- og Ølhistorie
- nu med smagsprøver på øl!


Onsdag 2. november 2011, kl. 14.30-17.00
LokaleA2-70.04 - 3.14, KU-Life, Københavns Universitet
 
14.30-15.00:                      
”Fra mad til ernæring – Fra mangel til overflod. Om madkulturens transformation i det 20. århundrede”
Svend Skafte Overgaard, Adjunkt, Phd., cand. mag., M.A.
Professionshøjskolen Metropol

15.00-15.30:
“Mad, fedme, sundhed – et historisk perspektiv”
Anne Løkke, Professor mso, dr. phil.
Københavns Universitet, Saxo-Instituttet

15.30-16.00:                      
Diskussion – brug af historie i nutidig ernærings- og sundhedsvidenskabelig forskning

16.00-16.15:                      
Pause 

16.15-17.00:                      
”Øllets historie” - med smagsprøver fra DTU BRYGHUS
Anders Nielsen, Projektleder DTU BRYGHUS
DTU

17.00:                                 
”Netværks-sandwich” og øl fra DTU BRYGHUS
 
Alle er velkomne (også ikke-medlemmer)
Mødet, øl og sandwich er gratis