Mad- og Ølhistorie
Mad- og Ølhistorie
- nu med smagsprøver på øl!
Onsdag 2. november 2011, kl. 14.30-17.00
LokaleA2-70.04 - 3.14, KU-Life, Københavns Universitet
14.30-15.00:
”Fra mad til ernæring – Fra mangel til overflod. Om madkulturens transformation i det 20. århundrede”
Svend Skafte Overgaard, Adjunkt, Phd., cand. mag., M.A.
Professionshøjskolen Metropol
15.00-15.30:
“Mad, fedme, sundhed – et historisk perspektiv”
Anne Løkke, Professor mso, dr. phil.
Københavns Universitet, Saxo-Instituttet
15.30-16.00:
Diskussion – brug af historie i nutidig ernærings- og sundhedsvidenskabelig forskning
16.00-16.15:
Pause
16.15-17.00:
”Øllets historie” - med smagsprøver fra DTU BRYGHUS
Anders Nielsen, Projektleder DTU BRYGHUS
DTU
17.00:
”Netværks-sandwich” og øl fra DTU BRYGHUS
Alle er velkomne (også ikke-medlemmer)
Mødet, øl og sandwich er gratis